Picasa 3.9

5 Kas 2012 0 yorum
Kullanım : Ücretsiz
Sistem   : Windows XP/Vista/7
Sürüm    : 3.9
Boyut    : 14.5 MB
ÜRETİCİDEN:
Google+ çevrelerinizde paylaşma -- Google+'ya katıldıysanız, doğrudan Google+'da oluşturduğunuz çevrelerde paylaşmak için Picasa 3.9'u kullanabilirsiniz. Çevreleriniz, fotoğraf ve videolarınızı kendi Google+ akışlarında görür. Google+ kullanmayan kişiler de hariç tutulmaz. Kendilerine Google+'daki albümünüzü görüntüleyebilmeleri için bir e-posta gönderilir ve bunu yapmak için Google+'ya katılmaları zorunlu değildir.

Google+'daki Picasa ad etiketleri -- Google+'ya katıldıysanız, ad etiketlerinin daha sosyal bir özellik kazandığını fark etmiş olabilirsiniz. Picasa 3.9 sürümüyle birlikte artık ad etiketlerinizi Google+'ya yükleyebilir ve orada paylaşabilirsiniz. Google+'ya katılmamayı seçerseniz, ad etiketlerinde hiçbir değişiklik olmayacağını unutmayın.


Yeni fotoğraf düzenleme efektleri -- Vinyet, Çift Ton, Çerçeveler ve diğerleri gibi pek çok yeni düzenleme efektleri ekledik.

Yan yana düzenleme -- İki farklı fotoğrafı yan yana karşılaştırın. Dilerseniz, aynı fotoğrafın orijinal ve düzenlenmiş sürümlerini Picasa'da düzenlemeleri uygularken eş zamanlı olarak karşılaştırın. Nasıl yan yana düzenleme yapabileceğinizi öğrenin.

Siz bu yazıyı okuyan counter kişiden birisiniz.

0 yorum: