Resident Evil 5: İntikam

29 Ara 2012 0 yorum
Yönetmenlik koltuğunda Paul W.S. Anderson’un oturduğu Resident Evil serisinin 5. Filmi sağlam oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Milla Jovovich, Michelle Rodriguez gibi isimlerin rol aldığı Resident Evil 5’in konusu ise şöyle:

Umbrella adlı şirketin dünyayı esir almaya ve insanlığın sonunu getirmeye devam eden ölümcül virüsü T-Virüs insanları et yiyerek yaşayan ölülere çevirmektedir. İnsanlığın son çaresi olarak bilinen Alice (Milla Jovovich) Umbrella adlı şirketin en özel operasyonlarının yürütüldüğü merkezde gözlerini açar. Bir takım farklı olaylar sonrasında geçmişinin karanlıklarını görmeye başlar. Alice, insanlığı kurtarmak üzere Tokyo’dan başlayarak New York, Washington ve Moskova’ya uzanan bir yolculuğa çıkmak zorunda kalır. Alice bu yolculuk esnasında Alice’in gerçek olup olmadığını sorgulamaya başlar. Bu yolculuk sonunda ise akıllara durgunluk veren bir olayla karşılaşır. Yeni dostları ve eski yol arkadaşlarının yardım etmesi neticesinde Alice, unutulmak üzere olan bir düşman dünyaya kaçmaya çalışır. Bunun için de gücünü iyi kullanmalı ve savaşarak istediklerine ulaşmalıdır.

Aynı ismi taşıyan bilgisayar oyunundan sinemaya aktarılan serinin beşinci bölümü dünya çapında elde ettiği 700 Milyon Dolar gişe hasılatı ile ne kadar çok tutulduğunu ispatlar nitelikte.

Filmide buradan izleyebilirsiniz;
 

Siz bu yazıyı okuyan counter kişiden birisiniz.

0 yorum: