VDownloader 3.9.1326 Ücretsiz Free

21 Ara 2012 0 yorum

Kullanım : Freeware/Ücretsiz
Sistem   : Windows 7/Vista/Win XP
Sürüm    : 3.9.1326
Boyut    : 1.15 MB
Video paylaşım sitelerinden bilgisayarınıza video indirmek için kullanabileceğiniz, video bilgilerine kolayca ulaşmanıza yardımcı olan ücretsiz bir video indirme aracı olan VDownloader dilerseniz indirdiğiniz videolar için format dönüştürme işlemi de yapabiliyor.

İçerisindeki FLV oynatıcı ile indirdiğiniz flash video dosyalarını (*.flv) yine VDownloader üzerinden oynatabileceğiniz gibi programın sahip olduğu sekmeli ve basit arayüz ile tarayıcı sekmesini açabilir ve yine program üzerinden video sitelerinde veya dilediğiniz başka sitelerde web keyfini sürmeye devam edebilirsiniz. Programla iPod/iPhone, PSP, Nokia gibi mobil cihazlara uygun formatlarda çıktı alabilirsiniz.

İnternet üzerinden video indirme konusunda gerekli temel seçenekleri bulabileceğiniz gibi size proxy desteği gibi birçok yardımcı özellikler de barındıran program video izleme ve video arşivleme tutkunları için mükemmel bir araç diyebiliriz.

VDownloader ile video dosyalarını kaydedebileceğiniz formatlar; AVI, MKV, MP4, MPG, 3GP, VCD, SVCD, DVD, FLV, MP3 (sadece ses)

Siz bu yazıyı okuyan counter kişiden birisiniz.

0 yorum: