Windows 8.1 Türkçe x32 x64 Full Tek link indir

| | | | | 27 Haz 2013 0 yorum
Resmi büyütmek için tıklayın.
Windows 8.1 Preview,Windows 8.1 sürümünün önizleme sürümünü yayınladı.
26/06/2013
Eylül aylarına doğru birinci yaşını dolduracak olan Windows 8′i beğenenler kadar, bir o kadar sevmeyen de oldu. Pek çok eleştiri alan işletim sistemi, biraz ara bir sürüm oldu diyebiliriz.
Windows 8.1 ile açıklarını kapatmak isteyen Microsoft, pek çok arayüz tabanlı yeniliği BUILD 2013 etkinliğinde tanıttı. San Francisco’da düzenlenen ve TSİ 19.00′da başlayan etkinlikte Windows 8.1′in önizleme sürümü tanıtıldı. İşte tanıtım videosuyla sizleri başbaşa bırakıyoruz.
Başlat butonunu tekrar getiren Microsoft, Windows 7 ve önceki sürümlerdeki gibi başlat çubuğunu bizlere maalesef sunmuş değil. Sadece metro arayüzüne geçiş için bir kısayol butonu gibi konumlandırılan başlat kısmına kavuşan Windows 8.1, ayrıca arayüzde pek çok yeni optimizasyona kavuşmuş.
Kullanıcılar modern arayüzdeki canlı kutucukları daha fazla büyütebilecek ya da küçültebilecek. Ayrıca yeni renk seçenekleri, programlar arası geçiş farklılıkları, programları ekrana yerleştirme konusunda kolaylıklar, yenilenen SkyDrive entegrasyonu gibi pek çok yenilik Wndows 8.1 ile hayatımıza girecek.
Resmi büyütmek için tıklayın.

Resmi büyütmek için tıklayın.
Ön izle için serial gerekir:
NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F



ŞİFRE EKLENMİŞTİR ARKADAŞLAR İNDİRENLERE
————————————————————-
Boyut:2-3-gb
Sıkıştırma: Rar / Şifre: prathaprabhu.blogspot.com
Tarama: Webroot. / Durum Temiz
Resmi büyütmek için tıklayın.
————————————————————–
(((Alternatif)))
Siz bu yazıyı okuyan counter kişiden birisiniz.

0 yorum: